„Żydowska penicylina”, czyli rosół z knedlami z macy


Może Ci się również spodoba

3 komentarze

  1. mora napisał(a):

    Narobiłaś mi apetytu, zgromadzę składniki i wypróbuję- taka obróbka wołowiny przed gotowaniem rosołu bardzo mnie zaintrygowała- o czosnku nie wspomnę…

  2. Kasia napisał(a):

    Tego dr House nie widziałam 🙂 a przepis super

  3. Ania napisał(a):

    Niestety zdarzenia te miały i mają miejsce. A każdemu pomóc się nie da. Niestety zwykle domagamy się pomocy dla innych do czasu kiedy nie dotyczy to naszego portfela. Bo gdyby każdy miał możliwość indywidualnej pomocy, chociażby uciekającym przed wojną, to niewielu znalazłoby się chętnych, żeby część swoich dochodów przeznaczyć na tych biedaków. Tacy jesteśmy. Szczodrzy dopóki dysponujemy pieniędzmi innych. A poza tym fajne przepisy.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner