„Zamień chemię na jedzenie” Julity Bator


Może Ci się również spodoba

6 komentarzy

  1. mora pisze:

    Fakt, autorka tej książki na pewno ciągle się jeszcze uczy i tym, co już się dowiedziała dzieli się z czytelnikami. To może być dobry poradnik na początek drogi ku zdrowemu odżywianiu siebie i rodziny. Pozycja zapewne wartościowa – zwłaszcza , jeżeli zaczniemy świadomie robić zakupy w sklepie spożywczym.

  2. Magda pisze:

    Dziękuję…dziękuję….dziękuję! Właśnie zamówiłam 🙂

  3. Joanna pisze:

    Z twarogu i sody robi sie ser topiony. Moze to o to chodzi?

    • Agata pisze:

      Taki ser topiony niby zgliwiały, to bym zrozumiała 🙂
      A tutaj chodzi o jakiś dziwny wynalazek, który nazywa się „żółty ser”, bo jest w takim kolorze. Tradycyjnego żółtego sera moim zdaniem nie zastąpi, bo twaróg ma kilka razy mniej wapnia niż sery podpuszczkowe.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

banner