„Zamień chemię na jedzenie” Julity Bator


Może Ci się również spodoba

6 komentarzy

  1. mora napisał(a):

    Fakt, autorka tej książki na pewno ciągle się jeszcze uczy i tym, co już się dowiedziała dzieli się z czytelnikami. To może być dobry poradnik na początek drogi ku zdrowemu odżywianiu siebie i rodziny. Pozycja zapewne wartościowa – zwłaszcza , jeżeli zaczniemy świadomie robić zakupy w sklepie spożywczym.

  2. Magda napisał(a):

    Dziękuję…dziękuję….dziękuję! Właśnie zamówiłam 🙂

  3. Joanna napisał(a):

    Z twarogu i sody robi sie ser topiony. Moze to o to chodzi?

    • Agata napisał(a):

      Taki ser topiony niby zgliwiały, to bym zrozumiała 🙂
      A tutaj chodzi o jakiś dziwny wynalazek, który nazywa się „żółty ser”, bo jest w takim kolorze. Tradycyjnego żółtego sera moim zdaniem nie zastąpi, bo twaróg ma kilka razy mniej wapnia niż sery podpuszczkowe.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner