Wytrawne muffiny z warzywami i serem


Może Ci się również spodoba

14 komentarzy

  1. Anira napisał(a):

    OBŁĘD!!! Ja to chcę jutro na śniadanie…

  2. asia napisał(a):

    mam pytanie, jak dlugo można je przechowywac? chcialabym zabrac w podroz i upiec dzien wczesniej, co o tym sądzisz? pozdrawiam

    • Agata napisał(a):

      Spokojnie możesz je upiec dzień wcześniej i zamknąć po ostygnięciu w szczelnym pojemniku – dadzą radę:)
      Pozdrawiam serdecznie

  3. Anira napisał(a):

    Obłęd:) Zrobiłam je następnego dnia po dodaniu do akcji.

  4. Wiola napisał(a):

    Muffinki wychodzą także na mleku 🙂 Robi się w mig!

    Dziś były na kolację, jutro będą na śniadanie.

  5. Nikola napisał(a):

    Czy Maślanka jest konieczna?

  6. Nikola napisał(a):

    Można dodać jeszcze ser, szynkę i inne dodatki?

  7. Nikola napisał(a):

    Można użyć zwykłego oleju rzepakowego?

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner