Tarta „amonit” ze szpinakiem, fetą i ricottą


Może Ci się również spodoba

8 komentarzy

  1. Łucja pisze:

    Uwielbiam!! Robiłam kiedyś takiego ślimaka, ale ricottę dałam do ciasta a do szpinaku oscypka!! 🙂

  2. gin pisze:

    Wygląda świetnie, zwinięta po prostu idealnie 🙂

  3. Asa_6niebo pisze:

    bardzo ciekawy przepis

  4. Angelka pisze:

    wygląda kusząco, uwielbiam tarty 🙂

  5. marinia pisze:

    Jakież to śliczne!

  6. Łukasz pisze:

    Cóż za genialny pomysł, żeby urozmaicić tartę szpinakową! Jestem zachwycony! 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

banner