Spaghetti z łososiem w sosie pomidorowo-śmietanowym


Może Ci się również spodoba

8 komentarzy

  1. moja pasja smaku napisał(a):

    Na sam widok aż ślinka cieknie ! Piękne zdjęcia Agatko 🙂 !

  2. Karola napisał(a):

    A jakbym chciała zrobić takie coś, tylko ze szpinakiem zamiast pomidorów? Bo MM kręci nosem na pomidory. Ale jak wybędzie w delegację, to na pewno się skuszę na Twoją wersję.

  3. Marta napisał(a):

    Wypróbowane. Inny, świetny sposób na łososia… mniam 😀

  4. Kasia Klaptonowa napisał(a):

    Dziś zrobiłam to danie. Było pyszne. Mojemu chłopakowi też bardzo smakowało 🙂 Prosił, żeby Ci przekazać wyrazy uznania dla Twojego kunsztu kulinarnego. Wylizał cały talerz z sosu, a potem oblizywaliśmy palce jeszcze pół godziny 🙂

    • Agata napisał(a):

      Bardzo dziękuję, szalenie mi przyjemnie – polecam się na przyszłość 🙂
      dodam jeszcze tylko, że najlepszy nawet przepis bez zdolnej kucharki nie wyjdzie wyśmienicie, więc Tobie też się gratulacje należą 🙂

  5. Madlen napisał(a):

    Dziś zrobiłam i zgrzeszłam ilością jaka pochłonęłam 😉 pyyyychota….dorzucilam jeszcze uprazone ziarna słonecznika mniam

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner