Pancakes – śniadanie mistrzów


Może Ci się również spodoba

9 komentarzy

  1. Inspirowane smakiem napisał(a):

    Nigdy jeszcze nie dałam tyle cukru do wypieku, ile sugeruje przepis. Też uważam, że zazwyczaj ludzie przesładzają. Daję 1/2 tego, co jest napisane w składnikach, albo i mniej. I zazwyczaj brązowy lub trzcinowy. Inaczej byłoby dla mnie zbyt słodko. 🙂

    • Agata napisał(a):

      No to możemy sobie podać ręce! 🙂 Nigellę uwielbiam, ale jej zamiłowania do cukru nie pojmuję – może ona ma jakiś słabszy 😛

  2. Madzik napisał(a):

    Bardzo mozliwe, że ma słabszy. Przez jakis czas mieszkałam w UK i miałam wrażenie, że angielski cukier jest mniej słodki, a sól mniej słona:) i nie wiem czy to kwestia subiektywnego odbioru, czy patriotyzmu w stylu dobre (lepsze) po polskie:)

  3. Madzik napisał(a):

    oczywiście miało być- bo polskie, a nie „po polskie”

  4. kinnnggggaaaa napisał(a):

    Ja przepis jeszcze bardziej zmodyfikowałam unikam proszku i sody bo straszną zgagę mam poza tym takie rarytaski to można oczami jeść

  5. Kasia Ko napisał(a):

    zachwycam się Twoim blogiem od Sylwestra (chociaż jeszcze wtedy zastanawiałam się kto czyta blogi kulinarne- teraz z niecierpliwością czekam na kolejny przepis 🙂 moja 6-latka stwierdziła że to najpyszniejsze śniadanie jakie w życiu jadła 🙂 dzięki

    • Agata napisał(a):

      Bardzo Ci dziękuję za tak miły komentarz, dzięki niemu ta słoneczna niedziela stała się jeszcze przyjemniejsza! 🙂 Pozdrawiam cieplutko

  6. Lidia [Sześć Dni] napisał(a):

    Noo to jutro robię <3 Wyglądają cudnie. Przy okazji zmotywowałaś mnie, żeby wreszcie zmienić piżamę na normalne ciuchy i iść do sklepu po sodę 😛
    Przy okazji jakoś wykorzystam otwarte już mleko, bo jak sama siedzę to coś opornie mi to idzie.

  7. Majusia :* napisał(a):

    Super <3

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner