Ruskie pierogi


Może Ci się również spodoba

11 komentarzy

  1. Pati napisał(a):

    ale pięknie wyglądają! chyba zdecyduje się na pierwsze w życiu pierogi 😀

  2. Lola napisał(a):

    Pysznie wyglądają, uwielbiam pierogi ruskie!:)))) u mnie dzisiaj z kapustą i grzybami 🙂 Pozdrawiam

  3. kimek napisał(a):

    Pierożki wyglądają pierwszoklaśnie. Zlepione po mistrzowsku.

  4. Kasia napisał(a):

    Jak mniej więcej je przyprawiasz? Ile pieprzu sypiesz?

    • Agata napisał(a):

      Na tę ilość farszu (prawie 2 kg – nieco mnie poniosło, bo były z przeznaczeniem do mrożenia) po około 2 łyżeczki soli i pieprzu – spokojnie można doprawiać na raty i próbować na swój smak.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner