Pulled pork, czyli wyczesana wieprzowina


Może Ci się również spodoba

3 komentarze

  1. Martyna napisał(a):

    Kobieta-dzioborożec 🙂
    Dobre porównanie. Nie mam jeszcze dzieci, ale czasem się zastanawiam, czy dałabym radę tak długo wytrzymać bez pracy. Chyba pora poszukać jakiegoś hobby 😛

  2. kvha napisał(a):

    Aguś – czy zawsze robisz takie kuchenniane cuda w garncu rzymskim ? Dopytuje jak z jego wykorzystywaniem, bo przymierzam się nad zakupem ^.^.

    • Agata napisał(a):

      Kawuszka, zawsze w garncu piekę chleb i mięsa, czasem ziemniaki i warzywa 🙂 warto kupić, do 60 zł możesz mieć nówkę z allegro a na targach staroci czy w komisach można taniej kupić używane.
      Pulled porka można upiec też w zwyczajnym naczyniu żaroodpornym z pokrywką albo pod szczelną „czapeczką” z folii aluminiowej.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner