Poniedziałkowe pierogi z mięsem z rosołu i kiszoną kapustą


Może Ci się również spodoba

8 komentarzy

  1. Pati napisał(a):

    żarłoczna rączka Franka. Może dzięki Tobie nauczę się gotować 😛

  2. SuperTaste napisał(a):

    Uwielbiam jeść pierogi, ale nie mam cierpliwości, żeby je kleić 😛

  3. Wiola napisał(a):

    Hm, szansa na to, że zrobię samodzielnie pierogi wzrosła 😉 A robisz na zamówienie może? Z kapustką lub szpinakiem to bym nawet ze 100 zamówiła. Każdego 😀

  4. Marta napisał(a):

    Hmm, dopiero teraz znalazłam ten przepis, smakowicie to wygląda 🙂 Widzę, że za ściereczkę świetnie posłużyła tetrówka 😉

    • Agata napisał(a):

      Ha! nie ma to jak matczyne oko! 😛 Dostałam od rodziców 30 tetrówek (za komuny każde bobo miało tyle na start). Młody jednak to dziecko epoki pampersów, więc część służy do wycierania mu paszczy, a część od czasu do czasu za ściereczki kuchenne 🙂

      • Marta napisał(a):

        No, przyszedł czas, jurtro robię Twoje pierogi 😀 Co do tetrówek, ja pierworodnemu kupiłam sama aż 20 (ach, te rady z internetu ;)), a córci (ma 1,5 roku) i tak dokupowałam, coby na wizyty w przychodni mieć takie śnieżnobiałe 😉 A teraz leżą w szafie odłogiem – więc też staną się ściereczkami pod pierogi i nie tylko 😛

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner