Placki z cukinii z koperkiem i szczypiorkiem


Może Ci się również spodoba

8 komentarzy

  1. mora napisał(a):

    Głodzilla to prawie jak Otesanek jest 😛

  2. Kaśka napisał(a):

    niech żyją cukinie 🙂 Uwielbiam!

  3. falafelka napisał(a):

    wyglądają tak radośnie i wiosennie 🙂 choć na pewno też są bardzo smaczne 😉 nie chcesz zgłosić przepisu do tego konkursu co robią na fanpejdżu mojej nowej figury? sprzęt kuchenny piechotą nie chodzi, a jak już masz przepis i zdjęcia, to chwila roboty

  4. magma napisał(a):

    świetny pomysł:) takich jeszcze nie jadłam:d wyglądają smacznie:)

  5. Nika napisał(a):

    Zainspirowałaś mnie 🙂 właśnie zjedliśmy wersję z pietruszka zamiast szczypiorku 🙂 pycha!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner