Piersi z kurczaka z risottem wg Julii Child


Może Ci się również spodoba

10 komentarzy

  1. mora napisał(a):

    Bon apetit ! Jak mawiają klasycy 🙂 Dobre, soczyste- po prostu znakomite.
    Godne polecenia na niedzielny obiad.

  2. tu-tusia napisał(a):

    Wygląda pięknie! Muszę zrobić taki obiad 🙂

  3. Gosia Z napisał(a):

    Też Ci posłodzę, bo super to danie. Nie mam książki Julii, wiec chętnie skorzystam, tym bardziej ze mam jakąś biedronkowe Porto zalegające w szafce 🙂

  4. Kasia K napisał(a):

    właśnie jesteśmy po obiadku – WYŚMIENITE 🙂

  5. Mroofka napisał(a):

    Kochana, pewnie Cię zainteresuje, że zaopatrzyłam się na Twój przyszły przyjazd w dwa piękne mega ekologiczne kurczaczki (15 zł sztuka ok 2 kg 😛 ), które już poporcjowane czekają na Ciebie w mojej zamrażarce w sąsiedztwie świnki 😀 Także przeglądaj zawzięcie książki kucharskie, bo będziesz miała pole do popisu 😀

  6. Kasia Klaptonowa napisał(a):

    Danie pyszne, ale ja się nie odważyłam tak krótko dusić mięsa. Po 10 minutach nie wyglądało na upieczone, mimo że pokroiłam je na plastry. Podejrzewam, że piekarnik nie był dostatecznie nagrzany. Efekt finalny był jednak powalający i warto było trochę postać przy parujących garach. Dodaję sobie ten przepis do zakładki z ulubionymi 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner