Szybko dojrzewające pierniczki (alpejskie)


Może Ci się również spodoba

7 komentarzy

  1. Inspirowane smakiem napisał(a):

    Pysznie wyglądają, lubie twarde i kruche pierniki, więc chociaż przez chwilę by mnie cieszyły. 😉

  2. Basia napisał(a):

    Super pierniczki 🙂
    Pozdrawiam serdecznie!
    Basia

  3. Madzik napisał(a):

    Potwierdzam- jest ich bardzo dużo i bardzo szybko znikają.

  4. Gagat napisał(a):

    Ilość pierniczków powstałych z kilograma mąki jest wprost proporcjonalna do tempa w jakim one znikają!!! W tym miesiącu ruszam już z trzecią partią (3!!! słownie: TRZY kilogramy mąki!!!!)

    • Agata napisał(a):

      Ja też w tym roku napiekłam się pierniczków z podobnej ilości mąki (2 razy katarzynki z 2 kg mąki) i 2 razy z tego przepisu (a do tego jeszcze staropolski). One normalnie wyparowują 😀 Całe szczęście, że pierniczę tylko w listopadzie i grudniu 🙂

  5. JoKA napisał(a):

    REKLAMACJA! Nie twardnieją! Sprawdzamy z dziećmi kilka razy dziennie! 😀

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner