Pieczony boczek z oregano


Może Ci się również spodoba

5 komentarzy

  1. karmel-itka napisał(a):

    wygląda bardzo smacznie :]

  2. mora napisał(a):

    Słusznie propagujesz domowe pieczyste, zwłaszcza niedoceniany boczek . Na zimowe kanapki jak znalazł, nie znam faceta, który się nie skusi – zwłaszcza, że przez żołądek do serca !

  3. witam napisał(a):

    na czym pieczesz ten boczuś na oleju smalcu czy na tym co sie wytopi? a podlewasz go? przekręcasz. wygląda smakowicie

    • Agata napisał(a):

      Dziękuję 🙂 W czasie pieczenia z boczku będzie się wytapiał tłuszczyk i nie trzeba nic dodawać ani podlewać pod warunkiem, że piec się będzie pod przykrywką.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner