Pieczony boczek z oregano


Może Ci się również spodoba

5 komentarzy

  1. karmel-itka pisze:

    wygląda bardzo smacznie :]

  2. mora pisze:

    Słusznie propagujesz domowe pieczyste, zwłaszcza niedoceniany boczek . Na zimowe kanapki jak znalazł, nie znam faceta, który się nie skusi – zwłaszcza, że przez żołądek do serca !

  3. witam pisze:

    na czym pieczesz ten boczuś na oleju smalcu czy na tym co sie wytopi? a podlewasz go? przekręcasz. wygląda smakowicie

    • Agata pisze:

      Dziękuję 🙂 W czasie pieczenia z boczku będzie się wytapiał tłuszczyk i nie trzeba nic dodawać ani podlewać pod warunkiem, że piec się będzie pod przykrywką.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

banner