Pieczona gęś z dyniowym farszem


Może Ci się również spodoba

5 komentarzy

  1. Opalanka napisał(a):

    MODELOWA. No zupełnie!

  2. Moja pasja smaku napisał(a):

    Kochana Ty moja jak ona apetycznie wygląda 🙂 ! Jadłabym ale z tego co widzę głodzillla dorwał się pierwszy :p
    Ta skórka taka błyszcząca i chrupiąca <3

    • Agata napisał(a):

      Paulinka, zawsze mi się ciepło robi na serduchu, kiedy coś skomentujesz <3
      Głodzilla jak zwykle pierwszy - czujny i szybki - trzeba mieć oczy dookoła głowy 😀

  3. mora napisał(a):

    Nooo ! Podziwiam i się ślinię. Gęsi nie wyluzowywałam jeszcze , ale po takim opisie chyba podejmę wyzwanie. Zdjęcia bardzo sugestywne i apetyczne.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner