Pęczotto z warzywami duszonymi na maśle


Może Ci się również spodoba

9 komentarzy

  1. Marta napisał(a):

    Grrr! Zapomniałam o cukinii! 🙁 Trudno, zrobię bez.

  2. JustInka napisał(a):

    Pęczotto lubię, bo uwielbiam kaszę pęczak. Twoje pięknie się prezentuje 🙂

  3. Moja pasja smaku napisał(a):

    Wygląda bosko, kocham kolorowe dania 🙂

  4. Salvador Dali napisał(a):

    nie jadłam jeszcze tej kaszy, ale pięknie, kolorowo ją przedstawiłaś! Mniam, aż zachciało mi się kosztować ;D

  5. Ania napisał(a):

    ostatnio robiłam z grzybami leśnymi:) z warzywami też super:) ale jakoś nie lubię nazwy Pęczotto czy kaszotto, wolę po prostu pęczak, ale to kwestia indywidualna:)

    • Otto napisał(a):

      A czym się różni ryż od risotto? To teraz- czym będzie różnic się pęczak od pęczotto? Kwestia indywidualna ????

      • Agata napisał(a):

        Ryż od risotto różni się tym samym, czym kapusta różni się od bigosu czy mąka od chleba – to po prostu jeden ze sposobów przygotowania danego składnika 😉

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner