Pasta ze słonecznika i pieczarek (rozpustnie i zdrowo)


Może Ci się również spodoba

11 komentarzy

  1. Kasia napisał(a):

    przepis zapisany jako „konieczny do zrobienia” 😀

  2. mora napisał(a):

    Dobre dla dziadków – ziarenka, a nie trzeba gryźć 😛

  3. Mrude napisał(a):

    Super! Na pewno spróbuję. Koleżanka polecała jako pyszny!! 🙂

  4. Agata napisał(a):

    Zrobiłam przed chwilą,bo zaciekawił mnie przepis.Zrobiłam i…tyle ją widziałam.Zniknęła od razu.Jest pyszna !

  5. Mrude napisał(a):

    ciekawa jestem ile ma kalorii bo ostatnio liczymy z mężem 🙂

    • Agata napisał(a):

      Nigdy nie liczyłam kalorii, wyznając zasadę, że jedzenie ich nie ma, kiedy nikt nie widzi, że się je 😛 Myślę, że macie więcej doświadczenia i łatwiej Wam będzie policzyć niż mi 🙂

  6. Laura napisał(a):

    zapisuję do zrobienia – już się ślinię na jej smak 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner