Pasta jajeczna


Może Ci się również spodoba

5 komentarzy

  1. mora napisał(a):

    mniam, mniam 🙂

  2. Kulinarny Zenit napisał(a):

    Jak tak na nią patrzę to już się nie mogę śniadania doczekać 🙂 uwielbiam własnoręcznie robione pasty, są takie pyszne i naturalne… POZDROWIENIA Z CORAZ CIEPLEJSZEGO WROCŁAWIA 😀

  3. Dico napisał(a):

    Uwielbiam wszelkie pasty, ale takiej z koncentratem pomidorowym jeszcze nie robiłam, teraz na pewno zrobię 🙂 A żeby nie dłubać się z krojeniem jajek ja je po prostu trę na tarce i jest raz, dwa! 🙂

    • Agata napisał(a):

      Ja do krojenia jajek używam takiej okrągłej metalowej, drucianej kratki. Też idzie raz dwa 🙂 a ten patent z tarciem na tarce to zastosuję przy najbliższej okazji do jajek z chrzanem! dzięki! 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner