Mocno paprykowe leczo z cukinią


Może Ci się również spodoba

10 komentarzy

  1. Marta napisał(a):

    Jak by Ci to powiedzieć, żeby nie popsuć Ci humoru… W drugim zdaniu wstępu jakiś chochlik zrobił ortografa 😉

  2. mopswkuchni napisał(a):

    Stały punkt letniego programu gotowania 😉 Stare dobre i sprawdzone leczo. Dziękuję za dodanie do akcji psiankowatej.

  3. Lidia [Sześć Dni] napisał(a):

    Hel to zdecydowanie hell, w końcu jeździ tam autobus 666 ;D
    A teraz czas się przyznać… Nigdy nie jadłam cukinii :O A Tu wygląda smakowicie, bardzo!

  4. Pawlus napisał(a):

    Zrobiłem wszystko jak w przepisie i muszę powiedzieć, że takie sobie. Mało smaku trochę. Mocne 5/10

  5. asia napisał(a):

    pyszne, już któryś raz z kolei korzystam z tego przepisu

  6. Misha napisał(a):

    Polecam węgierska pastę paprykowa z wedzonej papryki. Dokładnie takiej używają Węgrzy. Kraju pochodzenia tej potrawy. Można też użyć pasty paprykowej z Biedronki. Też daje rade 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner