Młoda kapusta duszona z koperkiem


Może Ci się również spodoba

5 komentarzy

  1. monika napisał(a):

    Uwielbiam taką kapustę, najlepszą robi moja babcia ja jeszcze nigdy nie pokusiłam się żeby zrobić ją sama;)

    • Kamfor 348 napisał(a):

      MONICZKO !!!
      Pitraszenie to fajna sprawa . Nie ociągaj się i nie bój . Nie przesadzaj z przyprawami i za nim zastosujesz przyprawę poznaj jej nagi smak . A teraz odważnie do garów , nie bądź „BABĄ”.

  2. Kamfor 348 napisał(a):

    ŚLINOTOKI ZALEWAJĄ MI PASZCZĘ !!! Zaraz ten przepis wprowadzę w życie – myślę , że żonka się ucieszy . Dzięki !!!

  3. SMAKOSZ napisał(a):

    Trochę biedna ta kapusta ,powinnaś dodać do niej kwaśną śmietanę !

    • Agata napisał(a):

      Tam jest 100 g masła. Jeśli chcesz dodać śmietany, to proszę. Możesz wrzucić również skwarki, boczek czy na co masz ochotę – będzie bogaciej.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner