Kotlety z dorsza


Może Ci się również spodoba

7 komentarzy

  1. Roman napisał(a):

    Uwielbiam – przepyszne danie 🙂 Świetny przepis, dziękuję za przypomnienie 🙂

  2. Monika napisał(a):

    Dzięki Tobie nie będę dzisiaj głodna:) Największe dzięki!:)

  3. Cynamonowy Pył napisał(a):

    Oj jak to apetycznie wygląda …. Do wypróbowania ! Pozdrawiam 🙂

  4. karmel-itka napisał(a):

    kiedyś robiłam podobne, ale z makreli. Pyszności!

  5. Marek napisał(a):

    Masakra !!!!
    Proszę powiedzieć „mężu” czy tam „małżu”, żeby przywoził dorsze w tuszkach. Filetowanie i skórowanie świeżych jest zbrodnią. To tak jakby zrobić mielone z wołowiny z Kobe !!!

  6. Anfaengerin napisał(a):

    Co mozna uzyc zamiast smietany..nie jem nabiału:(

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner