Klasyczne, soczyste kotlety mielone


Może Ci się również spodoba

3 komentarze

  1. Asia napisał(a):

    Też stosuję patent z piekarnikiem. A do kotletów dodaję zawsze majerannek, który dorzucam na koniec smażenia cebulki na patelnię. A bułkę tartą również namaczam,jak kajzerkę, i dopiero namoczoną wrzucam do mięsa. A co wezmę od Pani… to podgardle. Muszę to wypróbować. Pozdrawiam

  2. is napisał(a):

    Agata jak zawsze nie zawiodła! REWELACJA! Przez 30 lat nie jadłam takich mielonych:) zaufałam i zrobiłam wg przepisu- choć miałam ogromne wątpliwości co do przypraw- tu się nic nie dzieje, a zawsze z tym kombinowałam. Ale widzę, że w przypadku mielonych ewidentnie less is more. Mam natomiast zapotrzebowanie na smaczne surówki do obiadu:)) pozdrawiam !

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner