Gulasz z sarniny z czerwonym winem i jałowcem


Może Ci się również spodoba

5 komentarzy

  1. mora napisał(a):

    no ,no ,no -ekologiczne mięsko. Już bardziej chyba nie można.

  2. Monica napisał(a):

    Wyszedł smaczny, dzięki za przepis, bo pierwszy raz robiłam sarninę 😉
    Pozdrawiam!

  3. ja napisał(a):

    moja wlasnie się dusiu po spotkaniu ze zdezrzakiem mniam mniam obadamy co wyjdzie

  4. Marek napisał(a):

    Już kilkakrotnie użyłem tego przepisu, gulasz „wyszedł” fenomenalnie, nie przypuszczałem że Pni Polonistka jest również tak bardzo utalentowana kulinarnie 😉 ….dziękuję serdecznie za przepis.
    Chapeau bas,
    Pozdrawiam serdecznie,
    MPW

  5. Marcin napisał(a):

    Hej zmodernizowałem przepis o paprykę czerwoną i żółtą w paseczki, pieczarki, ostrą paprykę, czosnek, zamiast rozmarynu dużo majeranku. Pycha 😉

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner