Gofry – najlepsze, puszyste i chrupiące


Może Ci się również spodoba

3 komentarze

  1. Ma_Sza napisał(a):

    Dziś w porannej telewizji widziałam gofry z dyni. Nic mnie już nie zdziwi!:) Korcą mnie jednak! Jeśli smakują tak, jak warzywne ciasta, to warto wypróbować przepis! Odchudzanie mogłoby być przyjemniejsze:)

    • Agata napisał(a):

      Gofry z dyni są mega! Robiłam kilka razy w październiku z piure z dyni hokkaido, niestety wieczorem, więc bez zdjęć, to i bez wpisu na blog. Koniecznie spróbuj dyniowych gofrów, naprawdę warto. Nie jestem pewna, czy są tak odchudzające, ale na pewno wartościowsze odżywczo niż te na samej mące, bo dynia ma w sobie mnóstwo dobroci.

  2. Spryciara napisał(a):

    Gofrów z dyni nigdy nie jadłam ale latem robiłam dyniowy dżem. Więc będę improwizować. Wygrzebie z szafki mojego Dezala, narobię gofrów i posmaruje tym dżemem. I mam dyniowe gofry. Jestem ciekawa jak będą smakować.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner