Frittata z młodymi ziemniakami i szpinakiem


Może Ci się również spodoba

8 komentarzy

  1. MarlenaK napisał(a):

    Pyszna bomba węglowodanowa na obiad;) Na pewno spróbuję!

  2. Zuzia napisał(a):

    Muszę to zrobić 😉
    Jakiego oleju najczęściej używasz?

  3. Zuzia napisał(a):

    Muszę to zrobić 😉
    Jakiego oleju najczęściej używasz do potraw?

  4. Kamila napisał(a):

    Wygląda bardzo apetycznie, a do tego jakoś wykonanych zdjęć rewelacyjna 🙂 Podwójny talent. pogartulować tylko 🙂

    • Agata napisał(a):

      Bardzo dziękuję za przemiły komentarz i zachęcam do skorzystania z przepisu, jak tylko pojawią się młode ziemniaki 🙂

  5. Zosia napisał(a):

    O matko! Wygląda przepysznie <3

  1. 18 marca 2017

    […] najukochańszym „wsadem” do frittaty są młode ziemniaki oraz cukinia, bo nie dość, że po usmażeniu ma obłędny, słodkawy posmak, to do tego jest […]

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner