Długo pieczona łopatka wieprzowa (pulled pork) z kiszoną kapustą


Może Ci się również spodoba

6 komentarzy

  1. Gagat napisał(a):

    Oooo!!! Uwielbiam takie przepisy- samosięrobiące 😉 przy dwójce małych dzieci jak znalazł!

  2. nana napisał(a):

    Matko kochana… 8h pieczenia, zbankrutowałabym przez rachunki 😉 Ja piekę przez godzinę w 180st. i łopatka jest pyszna i soczysta. Muszę spróbować z kapustą, fajny pomysł 🙂

  3. Karolina napisał(a):

    Zrobilam to dzisiaj na obiad i wyszło wspaniałe. Nie miałam tyle kiszonej kapusty, więc dodałam 3 drobno pokrojone kwaśne jabłka.
    Dziękuję Agato 😁🙋

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner