Chleb pszenny ze słonecznikiem (z garnka rzymskiego)


Może Ci się również spodoba

6 komentarzy

  1. Mroofka napisał(a):

    Ja Cię chyba znienawidzę 😛 Wiesz jaką mam teraz ochotę na taki chlebek ? A wiesz kiedy ewentualnie mógłby być gotowy, gdybym nawet miała w domu wszystkie składniki ??? Zdecydowanie za późno, bo zjadłabym już !!! No ! To kiedy mnie z gotowym wypiekiem odwiedzisz ? 😀

  2. mora napisał(a):

    nieźle się prezentuje

  3. zorra napisał(a):

    Wonderful crumb – love it! Dziękujemy za udział w Dniu Chleba Świata 2013.

  4. Halina napisał(a):

    Witam,chlebek wygląda pięknie.W ilu litrowym garnku upiec.Czy 2,5 litrowy wystarczy?
    Pozdrawiam Halina

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner