Buraczane burgery


Może Ci się również spodoba

15 komentarzy

  1. Kasia napisał(a):

    Zgadzam się z Tobą, tez staram się wprowadzać do diety więcej warzyw udających mięso dziś będę robić pasztet z fasoli. Twoje burgery mega apetyczne 😉

  2. kornik napisał(a):

    Uwielbiam wszelakie kotleciki warzywne, ale przyznam, że za buraczane zabieram się od dawna i zabrać nie mogę. Ślinka mi pociekła, mam nadzieję, że Twój przepis to będzie dla mnie motywacja:)
    Pozdrawiam!

  3. cookingforemily napisał(a):

    Uwielbiam wege burgery, Są znacznie ciekawsze niż mięsne.

  4. foodmania napisał(a):

    takie burgery mogłabym jeść codziennie na obiad!

  5. Gosia Trawka Cytrynowa napisał(a):

    Ale my jesteśmy ostatnio ZDROWE 😀

  6. gin napisał(a):

    Ciekawa jestem, co mój domowy mięsożerca by na takie powiedział… Ja bym się zajadała, bo uwielbiam takie wariacje 🙂

  7. gabrysia napisał(a):

    Czy można takie kotlety zamrozic? Albo może masę do kotletów? Dużo tego wychodzi, mimo że mam podobnego Głodzillę obawiam się, ze nie przejemy 🙂

  8. Marta napisał(a):

    Czym można zastąpić kaszę jaglaną? Nie przepadam za nią… Może kuskus by się nadał?

  9. Kasia | Pełny talerz napisał(a):

    Wielkie dzięki za inspirację. Burgery pyszne! 🙂

  10. Krystyna napisał(a):

    Jadłam sa przepyszne buraczane jak również ze szpinakiem! Do tego zaserwowano kaszę zapiekana z kurkami i słonecznikiem wszystko było bardzo dobre. Polecam! !!

  11. cracovian napisał(a):

    Właśnie robimy z Agą, zapowiada się pyszny wieczór! 😉

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

banner